RUMPUT BARLI HKIII

Makanan Nutrien Yang Padat

Rumput barli merujuk kepada daun muda tumbuhan barli, yang merupakan ahli keluarga rumput. Ia sering dimakan dalam bentuk diet suplemen, kerana ia kaya dengan nutrien dan telah dikaitkan dengan pelbagai manfaat kesihatan. Rumput barli adalah sumber vitamin yang baik dan mineral, termasuk vitamin C, vitamin K, kalsium, dan zat besi. Ia juga tinggi dengan antioksidan,yang boleh membantu melindungi daripada tekanan oksidatif dan keradangan dalam badan.

ANTI-KANSER

Rumput barli meningkatkan imuniti keseluruhan dan menghentikan pertumbuhan sel-sel kanser.

06

KEBAIKAN ORGANIK
RUMPUT BARLI

MENGURANGKAN SEMBELIT

Serat menambah pukal ke najis anda, menjadikannya lebih mudah untuk melalui saluran penghadaman.

FUNGSI HATI

Rumput barli mengandungi beberapa sebatian yang boleh membantu melindungi dan menyokong fungsi hati, termasuk antioksidan, enzim, dan klorofil.

KUATKAN SEL DARAH MERAH

Rumput barli adalah sumber nutrien yang baik yang penting untuk kesihatan sel darah merah, seperti zat besi, vitamin B12, dan folat.

MENURUNKAN BERAT BADAN YANG BERKESAN

Rumput barli boleh menjadi tambahan yang berguna untuk diet penurunan berat badan, kerana ia rendah kalori dan tinggi serat.

 

RUMPUT BARLI
KEAJAIBAN HIJAU

DETOX DAN KESEMPURNAAN KULIT

Rumput barli sering disebut-sebut sebagai tumbuhan semula jadi penyahtoksik kerana ianya terdapat  kandungan antioksidan yang tinggi dan mengandungi pelbagai khasiat yang penting untuk kesihatan kulit.

RUMPUT BARLI ORGANIK

( GRED PREMIUM)

Mengurangkan toksin badan

Memperbaiki sembelit

Keadaan kulit yang lebih baik, rasa bertenaga

Kuasa Pemakanan daripada Rumput Barli

BELI SEKARANG