[uap-landing-commission slug=’awareness’]

Sabun Kecantikan Garam Buluh Korea – Khazanah dan Kawalan Terbaik Marine Essence Untuk Kulit Sempurna

hk3 korean bamboo salt beauty soap (marine essence)

Garam Buluh biasanya digunakan sebagai ubat tradisional di rumah dan bahan penjagaan kulit semula jadi lebih daripada seribu tahun di Korea. Garam buluh kaya dengan mineral memanfaatkan daripada inti laut dan khazanah dibumi.

Sabun Kecantikan Garam Buluh Korea boleh membantu anda menyelesaikan masalah kulit dan mencapai kulit yang sempurna dari dalam ke luar. Ia adalah sabun semulajadi diperkaya dengan garam buluh, vitamin E, gliserin semula jadi, minyak cengkih, minyak pokok teh, karotenoid dan citronella mereka yang terkenal dengan melegakan saraf, pemutihan, pembersihan, pelembab, anti-bakteria, penyahbauan, anti-penuaan, dan menggalakkan metabolisma kulit.

 

Kebaikan Sabun Kecantikan Garam Buluh Korea Untuk Kulit

Mencerahkan & Memutihkan

Garam Buluh Korea  mengandungi 70-80 jenis mineral yang penting untuk meningkatkan metabolisme kulit, pada masa yang sama ia membantu dengan detox kulit. Aktiviti antioksidan yang tinggi garam buluh meremajakan sel-sel kulit dan menyumbang kepada kesan pemutihan kulit.

Mengurangkan Kedutan & Melawan Proses Penuaan

Minyak Vitamin E menghapus sisa radikal bebas daripada badan, yang menjadi punca proses penuaan. Jika kita boleh membersihkan radikal bebas, ia bermakna kita dapat mengurangkan kedutan dan kekal muda.

Pelembap semula jadi

Glycerin semulajadi adalah pelembap semula jadi yang terdapat dalam minyak sayur-sayuran. Ia merupakan satu bahan yang penting untuk kulit untuk mengekalkan faktor asli pelembab (NMF) yang menyebabkan kulit licin dan lembut.

Anti-bakteria / Anti-jerawat

Minyak cengkih dan minyak pokok teh sering disyorkan untuk penjagaan kulit bagi jerawat. Kedua-dua mereka mempunyai keupayaan anti-bakteria. Gabungan kedua-dua bahan yang mempunyai kesan sinergi yang sangat baik untuk melawan bakteria penyebab jerawat. Sebaliknya, aktiviti anti-radang minyak cengkih dan minyak pokok teh mencegah pembentukan jerawat .

Pelindung Matahari

Karotenoid penyelidikan telah menunjukkan gabungan karotenoid dengan pelindung matahari adalah berkesan dalam melindungi kulit daripada kerosakan matahari daripada pelindung matahari sahaja.

Penghalau Nyamuk dan Serangga Semula Jadi

Citronella adalah penghalau semula jadi untuk mencegah nyamuk dan gigitan serangga. Ia bukan sahaja mengekalkan tekstur kulit kita dan pada masa yang sama mengurangkan risiko kami penyakit nyamuk berjangkit seperti Denggi, Malaria, dan Zika.

Jika anda berminat untuk mendapatkan Sabun Kecantikan Garam Buluh Korea,

[PERGI SINI]

hk3 lower blood sugar level
HK3 menurunkan gula darah sepantas 7 Hari

One Response

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *