garam buluh hkiii malaysia
pengasas hkiii
Pengasas HKIII: En Choi Hock Khim PPN dan Pn Chong Siew Fah

Pada 15 tahun yang lalu, pasukan HKIII menerokai Korea untuk mencari ubat semulajadi yang baru dan kami telah menemui Garam Buluh “Rahsia Korea Yang Tersimpan”.

Proses pembuatan berdasarkan teori 5 unsur menghasilkan rangkaian tenaga positif dan sifat-sifat penyembuhan yang boleh memberi manfaat kepada kesihatan manusia.

Dengan usaha mencapai gaya hidup yang diilhamkan oleh kebaikan Garam Buluh, kami telah berjaya membongkar rahsia Garam Buluh Malaysia dan menubuhkan HKIII pada tahun 2003.

Garam Buluh HKIII Diperkenalkan Kepada Sultan Brunei

 

 

Misi, Nilai dan Kualiti Produk Garam Buluh HKIII

Kami membekal produk kesihatan dan perkhidmatan kesihatan kepada masyarakat di rantau Asia Tenggara. Produk yang dijual memenuhi ciri-ciri seperti senang diambil, cepat berkesan dan berharga berpatutan.

Kami sentiasa menjalankan perniagaan kami berdasarkan nilai-nilai saling hormat-menghormati, akauntabiliti, amanah dan kecemerlangan. Kami melayan orang lain dengan cara yang kita mahu dilayan. Kami bertanggungjawab untuk tindakan, sikap dan kesilapan. Kita bertindak dengan integriti. Kami melakukan yang terbaik pada setiap masa dan mencari cara-cara untuk meningkatkan.

Master Garam Buluh diiktiraf sebagai Harta Kebudayaan Korea Selatan. Semua peralatan dan proses pembuatan Garam Buluh HKIII telah dipatenkan. Selain itu, kilang kami di Korea telah memperoleh pensijilan ISO dan HALAL. Jika anda sedang mencari Garam Buluh yang 100% tulen, anda telah datang ke tempat yang betul.

Manfaat Garam Buluh untuk Kesihatan Kita

Terdapat 12 jurnal saintifik telah diterbitkan dan membuktikan Garam Buluh mempunyai mineral yang berasaskan alam semulajadi dan unsur surih yang penting untuk kesihatan manusia. Dengan memberi tumpuan kepada Detoks, Kesihatan dan Kecantikan secara holistik, HKIII menawarkan produk semulajadi yang selamat dan berkesan untuk meningkatkan kesejahteraan manusia.

Selama 12 tahun, testimoni-testimoni pengguna menunjukkan bahawa produk kami adalah berkesan kerana kecemerlangan dalam kualiti produk. Kami telah ditemuramah oleh akhbar tempatan dan majalah kesihatan. Sila hubungi kami untuk pelan kesihatan yang sesuai untuk anda di talian +60197161678/ +60197340007.

Video Korporat Syarikat KLS

Syarikat: KLS MARKETING SDN BHD / HK3 MARKETING SDN BHD

Jenama: HKIII

Tahun Penubuhan: 2003

Produk Utama: Garam Buluh dari Korea, Kopi Garam Buluh, Madu Mutiara Garam Buluh, Sabun Garam Buluh, Serbuk Barli Hijau dari Australia, Chia Seed dari Chile

Ditemuramah Oleh Sinar Harian

 

 

Ditemuramah Oleh Radio Johorfm

 

Pakar Pemakanan HK3 En. Allan bersama jurucakap JohorFM & Perunding Pemasaran Hj. KM dan Pn. Hanem

 

Pn. Hanem dan Hj. KM ditemurah oleh DJ Jiha tentang KEBAIKAN GARAM BULUH HK3 pada 13 Feb 2014

 

 

Pakar Pemakanan HKIII

 

Allan Chai bersama Hj. Yusuf, Naib Presiden Johor Corporation

Salam sejahtera para pembaca, saya memperkenalkan diri saya dahulu. Nama saya, Allan Chai, sebagai pakar pemakanan syarikat KLS MARKETING SDN BHD (KLS merupakan syarikat pertama di Malaysia yang memasarkan produk Garam Buluh Korea). Pada tahun 2003, saya bersama pengasas-pengasas syarikat, En. Choi Hock Khim PPN dan Pn. Chong Siew Fah, memasarkan produk garam buluh di Malaysia. Pada tahun 2008, saya ditemuramah oleh Johor FM (101.90) tentang kebaikan garam buluh HK3. Saya mendapat Ijazah Sarjana Muda pada aliran Makanan & Pemakanan di University of Queensland, Australia pada tahun 2011.

Sebelum ini, syarikat KLS MARKETING hanya memasarkan produk Hong Sam dari Korea Selatan. Namun, harga Hong Sam sentiasa naik sehingga syarikat susah nak menampung kos yang terlalu tinggi. Jadi, pada tahun 2003, pengasas syarikat En. Choi Hock Khim PPN mulai import produk garam buluh sebab produk ini berpotensi menjadi garam ganti di pasaran. Pergerakan ini adalah amat berjaya, garam buluh bukan sahaja dianggap sebagai garam ganti yang digemari, tetapi juga, ianya mempunyai fungsi mujarab untuk penyakit-penyakit moden sekarang. Contohnya, garam buluh boleh membantu menurunkan kadar gula dalam darah dalam 7 hari.

Pada tahun 2006, jenama HKIII ganti jenama KLS sebagai lambangan filosofi pengasas syarikat. Dimana HK bermakna Health King (Raja kesihatan), manakala III bermakna kesihatan, kesayangan dan kerjayaan.

Hubungi saya untuk sebarang pertanyaan tentang garam buluh HK3:

Allan Chai
Pakar Pemakanan HK3 (KLS)
Tel: +60197161678 / +60197340007
Email: [email protected]

Kualifikasi Penulis

 

One Response

  1. HKIII Serbuk Daun Barli Hijau tak ada jual kat pasaran ke n harga RM90 memang harga paling murah sudah n tak boleh murah lagi ke?

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *