HKIII

(Sejak 2003)

HKIII | HK3 | Bamboo Salt | Garam Buluh

HK3 Marketing Sdn. Bhd. (dahulunya dikenali sebagai KLS Marketing Sdn Bhd) diasaskan oleh Encik Choi Hock Khim PPN dan Cik Chong Siew Fah.

Jenama Garam Buluh Pertama di Malaysia

Selama 20 tahun yang lalu, pasukan penyelidik kami menerokai Korea untuk mencari ubat semula jadi baharu untuk kesihatan yang baik dan menemui rahsia terbaik Korea – The Bamboo Salt dan telah berjaya menjadi syarikat pertama yang memperkenalkan Garam Buluh Korea di Malaysia pada tahun 2003.

HKIII Produk

Pencarian produk yang berkualiti secara berterusan, membolehkan syarikat memperbaharui lebih banyak produk untuk memaksimumkan potensi kesihatan dan kehidupan orang ramai. Pencarian kami untuk penyelesaian semula jadi, lebih selamat dan lebih baik tidak pernah berakhir.

Penyelidikan & Pembangunan Produk

Kami meletakkan kesihatan dan keselamatan pengguna kami sebagai teras perniagaan kami dan membangunkan produk menggunakan bukti yang disokong sains untuk orang ramai serta berdasarkan kepakaran kami dalam sains hayat dan pemakanan yang diilhamkan oleh alam semula jadi.

Kewajipan Kepada
Kualiti & Keselamatan

Rangkaian luas fungsi makanan diinovasikan dan dibangunkan oleh jabatan R&D menggunakan bahan-bahan berkualiti tinggi dari seluruh dunia. Proses pembuatan kilang itu dipatuhi dengan ketat daripada garis panduan MeSTI, GMP dan mematuhi peraturan Kementerian Kesihatan.

Tiada Pewarna

Tiada Bahan Pengawet Tiruan

Tiada Perisa

Selain itu, sejumlah

RM3 JUTA

telah diinsuranskan untuk semua produk HK3.

HK111 | HK3 | hkiii | hk111

Jenama

HKIII ialah jenama bermakna yang memampatkan falsafah pengasas. Huruf HK bermaksud Health King dan 3 sebatan (III) bermaksud kesihatan, kasih sayang dan perniagaan yang mampan. Lengkung hijau kekuningan di bahagian bawah mewakili asas perniagaan menyediakan produk dan perkhidmatan kesihatan kepada masyarakat dengan hati yang penuh kasih sayang.

Keluk merah kekuningan di atas mewakili cara pembangunan perniagaan yang betul yang menjana kekayaan yang baik untuk pengedar.

Misi

Untuk memberi inspirasi kepada harapan dan menyumbang kepada kesihatan dan kesejahteraan dengan menyediakan produk dan perkhidmatan pelanggan berkualiti terbaik kepada setiap pelanggan melalui penyelidikan bersepadu, amalan klinikal dan pendidikan.

Visi

Membawa khazanah bumi kepada penduduk dunia.

ANUGERAH HKIII

The Golden Bull Awards

Asia Pacific Super Health Brand
2021 – 2023

Malaysia Consumer’s Choice
2021

Reader’s Choice Award
2021