Keajaiban Semulajadi Sabun Buluh

OS114-9(1)

Semulajadi bukan untuk merangsang

OS114-9

Keluarkan kulit miang

OS114-9

Bersihkan kotoran kulit

Sabun Garam Buluh

Manfaatkan Esensi Marin & Harta Bumi Yang Terbaik Untuk Kulit Sempurna.

Sabun Kecantikan Garam Buluh Korea boleh membantu anda menyelesaikan masalah kulit & mendapatkan kulit yang sempurna dari dalam ke luar. Ia adalah sabun semulajadi yang diperkaya dengan garam buluh, vitamin E, gliserin semula jadi, minyak cengkih, minyak pokok teh, karotenoid dan serai wangi yang terkenal untuk melegakan saraf, pemutihan, pembersihan mendalam, pelembab, anti-bakteria, penyahbauan, anti-penuaan, & menggalakkan metabolisme kulit.

 

Mencerah & Memutih

Anti-jerawat

Garam Buluh

Minyak Pokok Teh

Antibakteria

Penghalau Serangga Semulajadi

Minyak Bunga Cengkih

Serai

MENCERAH & MEMUTIHKAN

Garam Buluh Korea mengandungi 70-80 jenis mineral yang penting untuk meningkatkan metabolisme kulit, pada masa yang sama ia membantu dengan detoks kulit. Aktiviti antioksidan tinggi garam buluh meremajakan sel-sel kulit dan menyumbang kepada kesan pemutihan kulit.

 

ANTI BAKTERIA / ANTI JERAWAT

Minyak cengkih dan minyak pokok teh sering disyorkan untuk penjagaan kulit berjerawat. Kedua-duanya mempunyai keupayaan anti-bakteria. Gabungan 2 bahan ini mempunyai kesan sinergi yang sangat baik untuk melawan bakteria penyebab jerawat. Sebaliknya, aktiviti anti-radang minyak cengkih dan minyak pokok teh menghalang pembentukan jerawat.

PENGHALAU SERANGGA SEMULAJADI

Citronella adalah penghalau semula jadi untuk mengelakkan gigitan nyamuk dan serangga. Ia bukan sahaja mengekalkan tekstur kulit kita dan pada masa yang sama mengurangkan risiko penyakit berjangkit nyamuk seperti Denggi, Malaria dan Zika.

 

MENGURANGKAN KEDUT & MELAWAN PROSES PENUAAN

Minyak Vitamin E menghilangkan radikal bebas daripada badan, yang merupakan punca proses penuaan. Jika kita boleh membersihkan radikal bebas, bermakna kita boleh mengurangkan kedutan dan kekal muda.

Merasai Kesegaran Alam Semula Jadi dengan Sabun Buluh

beli sekarang