ADAKAH PENAWAR KENCING MANIS YANG BERKESAN UNTUK MENYELESAIKAN MASALAH DIABETES?

Jawapannya, 

ADA..!!! 

Garam Buluh HK3 adalah ubat kencing manis tradisional yang terbukti berkesan oleh saintis-saintis Korea.

garam buluh hk3

“KHASIAT GARAM BULUH HK3”  Menurunkan Gula Dalam Darah Sepantas 7 HARI..!!! 

janji hk3

Salam sejahtera tuan-tuan dan puan-puan, tuntutan diatas bukanlah sengaja nak menarik perhatian anda tetapi ianya merupakan penemuan saya sejak 12 tahun dahulu. Saya dah cuba penawar kencing manis ini untuk pesakit-pesakit kencing manis lain, keputusannya adalah amat positif. Kesan terbaik yang saya dapati adalah selepas mencuba penawar kencing manis ini pada waktu malam sebelum tidur, paras gula dalam darah pengguna menurun dari 16mmol/L ke 8mmol/L dalam masa yang pendek! Untuk menguatkan lagi keyakinan para pembaca, saya menggalakkan anda supaya merujuk testimoni kencing manis yang berikut:

Testimoni Daripada Pengguna Garam Buluh HKIII (KLS)

Saya dah menghidapi penyakit diabetes selama 6 tahun, sejak kebelakangan ini, kaki saya bengkak dan berluka sehingga disahkan oleh doktor bahawa kaki saya perlu dipotong. Apabila saya berasa begitu kecewa sekali, saya terjumpa Mr. Chong & En. Alex. Mereka mengesyorkan Garam Buluh HK3 (KLS) kepada saya. Tanpa teragak-agak, saye terus cuba menggunakannya. Saya meminum air Garam Buluh HK3 (KLS) 3-4 kali sehari. Pada permulaan, saya rasa pening, susah tidur, kuat berpeluh dan luka kencing manis sentiasa keluar nanah.

Selepas 35 hari pengambilan Garam Buluh HK3 (KLS) , kaki yang bengkak semakin mengecut. Badan saya rasa ringan dan bertenaga. Sebelum ini, saya tidak boleh bergerak dan berjalan selama 1 tahun lebih. Kini, saya dapat bergerak dengan senang, malahan saya dapat berkebun dan menjaga tanaman saya. Saya ingin mengucapkan terima kasih kepada Mr. Chong & En Alex sebab memperkenalkan Garam Buluh HK3 (KLS) kepada saya.

Pn. Bustaniah, 62 tahun, Pekan Nanas, Malaysia
Kencing Manis, Diabetes Gangren

3.6 JUTA PESAKIT KENCING MANIS DI MALAYSIA, PALING RAMAI DI ASIA TENGGARA

statistik kencing manis malaysia
tanda tanda kencing manis
 1. Sering buang air kecil, terutama pada waktu malam
 2. Cepat merasa lapar dan dahaga
 3. Berat badan menurun sebaliknya nafsu makan bertambah
 4. Cepat merasa lelah dan mengantuk
 5. Mudah timbul bisul atau abses dengan kesembuhan yang lama
 6. Gatal-gatal, terutama pada kelamin bahagian luar
 7. Kesemutan / Kebas-kebas
 8. Gairah sex menurun
 9. Penglihatan kabur, ditandai dengan seringnya berganti ukuran kaca mata
 10. Ibu yang melahirkan bayi lebih dari 4 kg

KOMPLIKASI KENCING MANIS

komplikasi kencing manis

Kesan jangka masa panjang bagi diabetes mengambil masa berbulan-bulan atau bertahun-tahun untuk berkembang sekiranya paras gula dalam badan tidak terkawal sepanjang tempoh ini. Namun begitu, ada juga pesakit kencing manis yang didapati mempunyai kesan jangka masa panjang sewaktu kali pertama dia dikesan mempunyai kencing manis.

1. Serangan jantung
2. Pembuluh salur darah (arteri) di kaki tersumbat
3. Luka lambat sembuh dan kaki bengkak
4. Lumpuh (stroke) – samada sepenuhnya atau lumpuh separuh badan
5. Kegagalan fungsi buah pinggang.
6. Mata yang kabur dan buta.
7. Saraf yang kurang rangsangan (terutamanya di bahagian hujung tangan dan kaki).
8. Jangkitan kulat pada kulit.
9. Jangkitan paru-paru.
10. Jangkitan dan ulcer pada kaki.
11. Darah tinggi

Kebanyakan pesakit diabetes bahawa saya telah temui sebelum ini mengalami satu atau lebih daripada komplikasi diabetes seperti yang ditunjukkan dalam gambar di atas. Sebahagian daripada pesakit hilang selera makan sehingga menjadikan badan mereka lemah keletihan. Sebahagian daripada mereka mengalami kegagalan buah pinggang dan perlu menjalani dialisis beberapa kali seminggu. Ada di antaranya yang hilang gigi mereka dan tidak dapat mengambil daging lagi. Sebahagian daripada pesakit yang cedera dan luka mungkin begitu berbau, walaupun keluarga mereka sendiri, tidak boleh tahan lagi dan menjauhkan diri daripada mereka. Penglihatan mereka juga terjejas dan menyebabkan mereka selalu terjatuh. Semua kes-kes ini akan menyebabkan pesakit diabetes kehilangan hak mereka dalam menghadapi kehidupan seharian.

Saya telah bertanya kepada pesakit: “apakah rancangan anda selepas pulih” ?. Walaupun setiap pesakit mungkin mempunyai rancangan yang berbeza, bagaimanapun, jawapan mereka tidak boleh lari dari “kebebasan”. Mereka mahu melakukan apa yang mereka ingin lakukan seperti berkebun, mengambil makanan kegemaran mereka, melancong, bekerja, membawa anak mereka ke kolam renang dan sebagainya.

Seterusnya, saya ingin memperkenalkan kaedah dari Korea yang membantu dalam merawat diabetes.

MEMPERKENALKAN GARAM BULUH HKIII – PENAWAR KENCING MANIS CARA TRADISIONAL

bamboo salt hkiii

Saintis-saintis Korea berkata bahawa garam buluh meningkatkan toleransi paras gula dalam tisu badan sambil meningkatkan pengambilan gula oleh otot. Oleh itu, garam buluh amat berkesan untuk mengurangkan paras gula dalam darah (Saoraya, Chanmuang, et.al., 2011).

Cara Pemakanan Garam Buluh HK3 – Mudah, Cepat dan Selesa

Bagi pengguna yang ada kencing manis sahaja:
Langkah 1
Mengambil 1 paket garam buluh hk3 campur dengan 300ml air masak dan minum sebelum sarapan pagi.

Langkah 2
Mengambil 1 paket garam buluh hk3 campur dengan 300ml air masak dan minum sebelum makan malam.Amalkan dua langkah diatas setiap hari, kesan positif akan berlaku dalam 7 hari!

Bagi penguna yang ada kencing manis + darah tinggi:
1 paket garam buluh hk3 + 1.5 liter air, minum sepanjang hari.

*sila jarakan 1 jam dengan ubat hopital!

Adakah kaedah ini benar-benar membantu dalam merawat diabetes?

Sudah tentu YA!

Garam Buluh HK3 adalah ubat tradisional yang telah bukti berkesan oleh para saintis di Korea.

Kami berjanji,

100% Jaminan Pulangan Wang

PEK PERCUBAAN I

garam buluh 20 paket

GARAM BULUH HKIII (10 PAKET)

RM53 RM50

PEK PERCUBAAN II

garam buluh 20 paket

GARAM BULUH HKIII (20 PAKET)

RM106 RM100

PEK LENGKAP

garam buluh 50 paket

GARAM BULUH HKIII (50 PAKET)

RM164.30 RM160

PEK EKONOMI

garam buluh 100 paket

GARAM BULUH HKIII (100 PAKET)

RM280.90 RM280

penghantaran percuma

Penghantaran PERCUMA seluruh MALAYSIA..!!!

100% Jaminan Wang Dikembalikan

Hubungi Pakar Pemakanan HK3 Pada Talian +60197161678 Untuk Sebarang Pertanyaan

Mengapakah Garam Buluh HKIII Sangat Berkesan Untuk Membantu Penyakit Kencing Manis?

1) 70-80 jenis zat galian

Kajian-kajian sains telah membuat kesimpulan bahawa kandungan Kromium dalam badan merupakan faktor utama mempengaruh insulin sensitiviti. Selain itu, zink dan magnesium juga amat penting untuk mengalahkan kencing manis. Penyakit kencing manis bukanlah penyakit yang boleh diselesaikan dengan satu jenis mineral sahaja. Ia memerlukan kesan sinergi daripada pelbagai jenis mineral untuk memberi kesan optimum.

Linus Pauling

Semua penyakit berkaitan dengan kekurangan zat galian 
Dr.Linus Pauling (2 kali penerima hadiah Nobel)

2) Makanan Beralkali Tinggi (pH10.44)

Apabila darah menjadi asid, kandungan oksigen dalam badan akan menurun. Tanpa oksigen yang mencukupi, sel-sel, organ-organ tidak berfungsi secara normal. Tubuh badan memerlukan makanan beralkali tinggi untuk meneutralizekan asid agar kandungan oksigen dalam badan sentiasa cukup. Garam Buluh HK3 merupakan makanan beralkali tinggi yang boleh menggembalikan fungsi normal sel-sel dan organ-organ, mencapai kecergasan fizikal optimum dan membantu mengatasi kencing manis dari akar penyebabnya.

3) Kuasa Antioksidan Tinggi (ORP = -426mV)

Radikal bebas boleh didapat pada mana-mana. Ia dihasilkan apabila kita bernafas, bergerak dan sebagainya. Boleh dikatakan, radikal bebas dijana secara semulajadi oleh tubuh badan. Namun, radikal bebas merupakan pelakunya penuaan. Untuk membanteras radikal secara berkesan, Garam Buluh HK3 memainkan peranan yang sangat penting. Kuasa antioksidan garam buluh hk3 setinggi ORP -426mV (2 kali ganda lebih tinggi daripada pengawet terbaik di dunia). Ia mengembalikan kesihatan organ terutamanya pankreas untuk membantu menguruskan diabetes.

4) Tenaga Bio (Sinaran Infra Merah Gelombang Jauh)

Pesakit kencing manis seringkali mempunyai masalah peredaran darah akibatnya khasiat nutrisi tidak dapat dibekalkan dan toksin-toksin tidak dapat dikeluarkan. Lama kelamaan, kekurangan nutrisi dan toksin yang terkumpul akan menyebabkan penyakit-penyakit serius. Oleh itu, memperlancar peredaran darah adalah penting untuk menguruskan diabetes juga. Sinaran Infra Merah Jauh telah diterima oleh para saintis bahawa ia boleh meningkatan peredaran darah. Garam Buluh HK3 telah dibakar selama 48 jam pada suhu 800-1500 darjah selsius, ia menyinar infra merah jauh yang cukup untuk membantu peredaran darah. Itulah kenapa sesetengah pengguna terasa dah hilang kebas selepas penggunaan Garam Buluh HK3 (Disclaimer: Result may vary from individual to individual).

Sijil-sijil Pengesahan Garam Buluh HKIII

KKM
HALAL
Patent
KPDNKK

Testimoni Pengguna Garam Buluh HKIII

testimoni garam buluh diabetes

Paras gula dalam darah saya telah menurun dari 26.6mmol/L ke 5.3mmol/L selepas mengamalkan Garam Buluh HK3! Kini, saya bebas daripada penyakit kencing manis!

Jamilah Binti Ahmad, 57, Jengka, Pahang, Malaysia

Patimah

Saya mencuba 3 paket garam buluh sehari sejak 12/07/2006. Pada hari kedua, saya membuang air besar yang berdarah selama 3 hari. Selepas itu, saya tidak berasa bisa ulu hati lagi. Satu minggu kemudian, saya pergi ke klinik kerajaan dan mendapati gula dalam darah saya menurun daripada 14mmol/L ke 7mmol/L. Pada hujang bulan, saya pergi ke klinik lagi, dan mendapati gula dalam darah berada pada tahap normal iaitu 6.7mmol/L. Doktor juga memberitahu bahawa kolestrol badan saya pun berkurang. Berat badan saya yang dulunya 95kg juga menurun kepada 88kg, iaitu sebanyak 7kg berat badan saya telah berkurangan! Saya merupakan seorang peniaga warung kopi, pelanggan saya berasa gembira dan berpuas hati setelah mencuba garam buluh. Terima kasih kepada En. Hussin yang memperkenalkan produk ini kepada saya dan juga syarikat HKIII!

Patimah Binti Yahya, 56 TAHUN, Perling,Johor

Yah Binti Talib

Saya dah mengidapi kencing manis selama 3 tahun. Saya juga ada masalah sembelit dan susah tidur malam. Saya ambil 3 paket sehari. Insyaallah, paras gula dalam darah saya menurun dari 14mmol/L ke 7mmol/L selepas seminggu mengamalkan Garam Buluh HKIII ini. Saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada En. Ibrahim sebab beliau meperkenalkan HKIII kepada saya. Tak lupa untuk mengucapkan terima kasih kepada KLS Marketing yang mengimport produk yang amat baik ini ke Malaysia. Kini, saya memperkenalkan HKIII kepada kawan-kawan. Ramai dah cuba. Sekian, terima kasih!

YAH BINTI TALIB, 56 TAHUN, Gelang Patah

Saya adalah seorang pesakit kencing manis dan darah tinggi hampir 5 tahun,bermacam-macam ubat dan produk kesihatan telah saya gunakan,namun,tiada satu yang berkesan. Pada suatu hari,Pak Ngah melawat ke rumah saya dan memperkenalkan produk garam buluh. Setelah itu, saya pun cuba meminum garam buluh dan kopi mineral. Alhamdulillah, cuma satu bulan saya meminum kopi mineral dan garam buluh, tangan sebelah kanan saya yang lumpuh sudah boleh mengangkat barangan berat dan pulih seperti sediakala.Cara penggunaan saya adalah mengambil sesudu garam buluh bercampur dengan sedikit air suam dan sapukannya pada tempat yang sakit. Alhamdulillah, setelah itu, suami saya mengambil keputusan menjadi seorang ahli Garam Buluh HKIII!

Disklaimer: Garam buluh bukan ubat. Ia merupakan makanan yang disahkan oleh KKM dan HALAL dan tiada kesan sampingan. Keberkesanan berlainan dari individu ke individu. Garam buluh dibukti oleh saintis bahawa ianya tidak menyebabkan tekanan darah tinggi (Kim, Yong-sick, et. Al., 2013).

PETIKAN DARI SINAR HARIAN – KHASIAT MUJARAB GARAM BULUH

garam buluh sinar harian

PEK PERCUBAAN I

garam buluh 20 paket

GARAM BULUH HKIII (10 PAKET)

RM53 RM50

PEK PERCUBAAN II

garam buluh 20 paket

GARAM BULUH HKIII (20 PAKET)

RM106 RM100

PEK LENGKAP

garam buluh 50 paket

GARAM BULUH HKIII (50 PAKET)

RM164.30 RM160

PEK EKONOMI

garam buluh 100 paket

GARAM BULUH HKIII (100 PAKET)

RM280.90 RM280

100% Jaminan Wang Dikembalikan

Hubungi Pakar Pemakanan HK3 Pada Talian +60197161678 Untuk Sebarang Pertanyaan

Kisah Benar Pengguna HKIII

PEK PERCUBAAN I

garam buluh 20 paket

GARAM BULUH HKIII (10 PAKET)

RM53 RM50

PEK PERCUBAAN II

garam buluh 20 paket

GARAM BULUH HKIII (20 PAKET)

RM106 RM100

PEK LENGKAP

garam buluh 50 paket

GARAM BULUH HKIII (50 PAKET)

RM164.30 RM160

PEK EKONOMI

garam buluh 100 paket

GARAM BULUH HKIII (100 PAKET)

RM280.90 RM280

100% Jaminan Wang Dikembalikan

Hubungi Pakar Pemakanan HK3 Pada Talian +60197161678 Untuk Sebarang Pertanyaan

Bakul Masuk Anda

Your cart is currently empty.

Return to shop

12 years
100% money back
kkm
halal

Soalan Lazim

Ya, memang benar.  Lebih daripada 13 kajian sains telah dijalankan dan menunjukkan Garam Buluh HKIII merupakan agen penurun gula dalam darah yang amat baik. Selain itu, garam buluh juga membawa kesan positif kepada pelbagai jenis masalah kesihatan seperti masalah kanser, obesiti, sakit gigi dan sebagainya. Garam Buluh HKIII juga dibuktikan oleh saintis bahawa ianya tidak menyebabkan tekanan darah tinggi pada subjek berbanding dengan garam biasa.

Kesan penurunan bacaan gula dalam darah berlainan daripada individu ke individu. Berita baiknya, syarikat HKIII telah mengutip pengalaman-pengalaman daripada para pengguna sejak tahun 2003 dan memberi anggaran masa untuk nampak kesan seperti berikut:-

 • ​7 Hari: Bacaan gula dalam darah menurun
 • 25 Hari: Bacaan gula dalam darah normal
 • 50 Hari: Bacaan gula dalam darah stabil

Selepas bacaan gula dalam darah stabil, dicadangkan berbincang dengan doktor perubatan anda untuk mengurangkan atau menghentikan ubat hospital yang boleh membawa kesan sampingan. Anda tidak digalakkan menghentikan ubat hospital tanpa pengetahuan doktor perubatan.

Air ketuban adalah cecair amnion yang mengelilingi bayi di dalam rahim semasa mengandung. Ia amat penting untuk perkembangan bayi. Air ketuban membantu bayi mengekalkan suhu persekitaran bayi untuk mengelakkan kehilangan haba.  Selain itu, air ketuban membantu paru-paru bayi dan system penghadaman bayi berkembang kerana bayi bernafas di dalam air ketuban dengan menelannya. 

Sebagaimana kita ketahui, air ketuban adalah tempat permulaan hayat manusia, oleh itu, ianya menjadi sangat bernilai. Garam Buluh mengandungi kandungan seakan-akan sama dengan air ketuban, di mana persamaannya adalah lebih kurang 98%. Yang mengejutkan lagi ialah penemuan 80 jenis mineral yang diperlukan oleh manusia juga dijumpai di dalam Garam Buluh HKIII. Jadi, Garam Buluh HKIII amat bermanfaat kepada perempuan yang mengandung. ​

Anda dicadangkan untuk menggunakan Garam Buluh HKIII selama 120 hari berturut-turut untuk kesan terbaik. Selepas pemulihan selama 120 hari,  gunakan Garam Buluh HKIII untuk mengganti garam biasa dalam masakan.

Menurut kajian sains, garam biasa (atau garam kimia) tidak boleh diambil lebih daripada 5 gram sehari. Ia menyebabkan darah tinggi dan masalah buah pinggang. Tetapi, kajian sains pada garam buluh menunjukkan Garam Buluh HKIII boleh diambil sehingga 150 gram sehari tanpa kesan sampingan. Jadi, dos dicadang oleh syarikat HKIII, dengan mengambil 5-10 gram garam buluh sehari adalah dos yang selamat berdasarkan sains. 

Dari segi analisis molekul, sodium chloride (NaCl) adalah unsur utama menyebabkan masalah tekanan darah tinggi dan kerosakkan buah pinggang. Garam biasa mengandungi 99.9% sodium chloride yang membahayakan. Sebaliknya, lebih kurang 88% kandungan garam buluh adalah sodium chloride (NaCl), magnesium chloride (MgCl) dan potassium chloride (KCl) dan 12% kandungan garam buluh merupakan 70-80 jenis zat galian dan unsur surih yang diperlukan untuk mengekalkan kesihatan badan. Oleh itu, garam buluh tidak menyebabkan tekanan darah tinggi (Kim, Yong-sick, et. Al., 2013).

P/S: Kami diberitahu pengambilan garam yang tinggi merosakkan badan, namun, pemakanan tanpa garam adalah sama merosakkan. Sebab, garam adalah penting untuk homeostasis dalam tubuh badan. Ia memainkan peranan sebagai kenderaan untuk mengangkut khasiat masuk dan keluar daripada sel-sel badan. Selain itu, garam juga penting untuk menyah-hidrat badan. Itulah kenapa pengambilan air dan garam adalah penting selepas membuat senaman. Sama juga selepas kes-kes cirit-birit atau muntah yang serius, kami perlu mengambil air garam untuk memulihkan ketidakseimbangan zat elektrolit dalam badan. Tambahan pula, garam adalah penting untuk mengawal impuls saraf supaya otak anda dapat menghantar isyarat kepada otot dan jadikan anda boleh bergerak atas permintaan. Di samping itu, garam membantu lapisan saluran darah mengawal tekanan darah. Pendek kata, fungsi badan tertutup sekiranya kita menghapuskan garam dalam pemakanan seharian. Persoalannya bukan garam. Persoalannya adalah jenis garam yang diambil. Garam semulajadi atau garam kimia?

Sesetengah pengguna memerlukan jangka masa lebih panjang untuk menurunkan dan menstabilkan gula dalam darah. Kami telah menyenaraikan tabiat terbaik untuk mendapat kesan optimum daripada HKIII:
-Tidak boleh berhenti mengambil ubat hospital sesuka hati tanpa saranan doktor apabila menggunakan HKIII
-Jarakkan satu jam dengan pengambilan ubat hospital / insulin
-Mengambil makanan yang bernilai GI rendah
-Tidur sebelum pukul 11 malam
-Lebihkan pengambilan air kosong (sekurang-kurangnya 2.5 liter sehari)
-Mengamalkan gaya pemakanan berkarbohidrat rendah

Anda tidak perlu berpantang selain dari menjarakkan satu jam dengan ubat hospital bila mengamalkan garam buluh hk3. Sebab, kebanyakan ubat bersifat asid, Garam Buluh HKIII yang beralkali tinggi akan meneutralizekan ubat yang bersifat asid yang menjadikan ubat tersebut tidak berkesan.

Adakah minuman ais bermanfaat atau berbahaya kepada kesihatan merupakan topik yang kontroversial. Namun, digalakkan mengambil air sejuk atau air suam apabila mengamalkan Garam Buluh HKIII. Setakat ini, kami mendapat lebih banyak bukti bahawa minuman air batu adalah kurang sehat.

Keburukan Minum Ais Untuk Manusia
1) Air sejuk berais akan membekukan bahan berminyak yang baru saja anda ambil semasa makan.Dan akan menyebabkan lemak-lemak terkumpul di sesuatu tempat. Ianya akan melemahkan penghadaman.
2)Apabila minyak ini bertindakbalas dengan asid, ianya menghentikan dan menyebabkan penyerapan minyak oleh usus berlaku lebih cepat berbanding dengan makanan pejal yang lain.
3)Ianya akan memenuhi usus kita dan lambat laun boleh menyebabkan kegemukan dan punca kepada kanser. Lebih elok jika anda minum air kosong atau air suam selepas makan.

Anda tidak digalakkan menghentikan pengambilan ubat hospital tanpa pengetahuan doktor. Jangka masa yang diperlukan untuk menstabilkan bacaan gula dengan Garam Buluh HKIII adalah sekurang-kurangnya 50 hari. Dicadangkan jangan hentikan ubat hospital sebelum hari ke-50.

Jika bacaan gula dah stabil pada hari ke-50, anda dicadangkan berbincang dengan doktor perubatan sebelum menghentikan ubat kencing manis. ​

Garam Buluh HKIII tidak menyebabkan masalah alahan sebab kandungan logam berat telah dihapuskan pada proses pembakaran. Sekiranya anda mengalami tanda-tanda alahan seperti gatal-gatal atau bengkak bengkak, sila berhenti menggunakan produk dan berhubung dengan pakar pemakanan syarikat pada talian 0197161678.

Garam buluh hk3 tidak menjejas pesakit baru lepas pembedahan. Sebaliknya, ianya membantu pemulihan luka dan menambah khasiat zat galian yang mencukupi kepada pesakit itu.

Air yang mencukupi membantu proses pemulihan. Digalakkan mengambil sekurang-kurangnya 2.5 liter air kosong sehari apabila mengamalkan Garam Buluh HKIII.

Menurut kajian saintis, bagi pengguna yang sihat, pengambilan garam buluh sebanyak 150g tidak membawa apa-apa kesan sampingan kepada tubuh badan. Jadi, kami boleh mengambil 4 paket garam buluh sehari. Namun, 3 paket dah boleh membawa kesan terbaik untuk rawatan. Selain itu, bagi mereka yang ada masalah tekanan darah tinggi, asma dan masalah buah pinggang dicadangkan mengambil 1 paket sehari sahaja.

Cara penggunaan 3 serangkai: 1 paket garam buluh hk3 + 1.5 liter air kosong dan dihabiskan dalam sehari

Campur 1 paket garam buluh hk3 dengan 500ml air kosong. Cuci luka dengan air garam buluh ini 3 kali sehari.

Boleh. Tetapi, suhu tinggi akan menjadikan kehilangan zat potassium dari garam buluh hk3. Bagi mereka yang ada tekanan darah tinggi, potassium diperlukan untuk melaraskan tekanan darah. Jadi, untuk pesakit darah tinggi, dicadangkan tidak mengambil garam buluh hk3 dengan air panas.

Garam Buluh HKIII boleh diambil seawal usia bayi yang baru dilahirkan.

Hubungi HKIII

hk3 whatsapp 0197161678+60197161678

allanchai86

Telefon: 0197161678

P/S: Waktu Operasi: 10.00am – 6.30pm (Isnin – Jumaat), Rehat (Sabtu, Ahad). Maaf sekiranya kami tidak menjawab panggilan anda serta-merta. Sila tinggalkan missed call/sms/whatsapp/wechat sahaja, kami akan membalas anda secepat mungkin!